„LETO U LAPOVU“: Tradicionalna manifestacija počinje u petak 4. avgusta

Z. GLIGORIJEVIĆ

01. 08. 2023. u 13:56

Bogat program kulturne manifestacije „Leto u Lapovu“ počeće u petak, 4. avgusta, premijerom filma „Kumova ženidba2“ Studia „D“ Kuturno-turističkog centra „Stefan Nemanja“, u 20 sati u sali ove ustanove kulture u Lapovu.

„ЛЕТО У ЛАПОВУ“: Традиционална манифестација почиње у петак 4. августа

Foto: Z. Gligorijević

U nedelju 6. avgusta, od 11 do 18 časova u parku KTC „Stefan Nemanja“ biće održan viteški dan, a od 20 do 23 sata na istom mestu planiran je koncert rok benda „Lusteri“. U ponedeljak, 7. avgusta, u 11 sati u Opštinskoj biblioteci „Slovo“ u okviru manifestacije „Letovanje u biblioteci“ biće održana kreativna radionica „Razglednica iz Lapova“. U 19 sati u KTC „Stefan Nemanja“ biće otvorena izložba slika i skulptura „Zavičajne slike“, a u 21 sat na parkingu iza Trga đenerala Draže nastupiće „DJ Djole Dee & DJ Black A“.

U utorak, 8. avgusta, na Trgu kralja Aleksandra Prvog od 17 do 21 sat planirana je igraonica na otvorenom „Dambiko“, a u 20 sati na parkingu iza Trga đenerala Draže u 20 sati počeće koncert Peđe Jovanović. Na stadionu ŽFK „Lokomotiva“, 9. avgusta, u 20 sati, u okviru bioskopa na otvorenom predviđena je projekcija filma „Sveta Petka: Krst u pustinji“. Sutradan, 10 avgusta, na istom mestu i u isto vreme, biće prikazan film „Komedija na tri sprata“. U petak, 11. avgusta, u 11 sati u Opštinskoj biblioteci „Slovo“ biće održana književna radionica sa Aleksandrom Janjuševićem, a u 20 sati u okviru bioskopa na otvorenom na stadionu ŽFK „Lokomotiva“ biće prikazan film „Indigo kristal“.

„Miholjski susreti sela“ počeće u subotu, 12. avgusta, u 8 sati, a na prostoru iza KTC „Stefan Nemanja“ biće održana i tradiconalna manifestacija „Lapovački kotlić“. U okviru manifestacije „Miholjski susreti sela“, u nedelju, 13. avgusta, na stadionu ŽFK „Lokomotiva“ predviđeni su sportsko-kulturna dešavanja.

Dan biblioteke „Slovo“ biće obeležen 15. avgusta u maloj sali KTC „Stefan Nemanja“. Prva Međunarodna izložba pasa svih rasa, Specijalizovana izložba epanjel bretona i Specijalizovana izložba nemačkih ovčara zakazana je za 19. avgust u 10 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)