Kako da ne podlegnete diktatu uvećane prostate?

Promo

11. 01. 2023. u 10:00

Jednokratna laserska operacija Tulijum laserom u LASER MED-u Beograd rešava vaše probleme sa mokrenjem.

Како да не подлегнете диктату увећане простате?

Foto: Promo

Diktat, koji sprovodi prostata nad velikim brojem muškaraca starijih od 60 godina, svakodnevan je i danonoćan. Najčešće se manifestuje poremećajem u mokrenju. Mlaz mokraće postaje slabiji i tanji, što u početku izaziva zabrinutost kod muškaraca. Uglavnom se ova situacija prividno rešava tako što se on prilagođava i navikava, pa čak misli i da je došlo do poboljšanja. Međutim, to nikako nije rešenje, jer nije daleko od trenutka kada će se probuditi, otići u toalet kako bi se oslobodio urina prikupljenog tokom noći i shvatiti da je gotovo nemoguće započeti uriniranje, a da istekne svega nekoliko kapi. Takvo stanje dovodi do postavljanja katetera, koji ne samo da ne rešava problem, već i povećava rizik od nastanka infekcija.

Još tokom prvih neprijatnosti povezanih sa mokrenjem i uvećanom prostatom, muškarac treba da zna da je urolog lekar specijalista koji je najbolje upoznat sa ovom problematikom. U LASER MED-u obavljaju se preventivni urološki pregledi, primenjuju se i najsavremenije metode lečenja – lasersko isparavanje prostate maksimalno usavršenim laserom - Tulijum 200 vati.

Beogradski LASER MED je ogranak LAZER MED-a iz Bugarske, koji pruža pacijentima usluge dijagnostike i lečenja u tri filijale u Bugarskoj (Sofija, Varna i Stara Zagora) iz oblasti laserske hirurgije prostate. Na čelu LASER MED tima nalazi se naš poznati urolog, akademik Jovan Hadži-Đokić. Operacijskim timom rukovodi dr Ilija Kalčev, spec. dr med., koji je izveo prvu lasersku operaciju prostate u Bugarskoj, a poseduje preko 10 godina radnog iskustva i ima odbranjenu doktorsku disertaciju na temu „Laserska hirurgija prostate“.

Foto: Promo

Tulijum 200 vati - bez konkurencije u Srbiji. Tulijum 200 vati je najsavremenija laserska tehnologija, koja ne samo da kombinuje prednosti svih postojećih laserskih sistema, već ih i nadograđuje. Poseduje vodeću preciznost u pogledu prodiranja laserske energije u tkivo – samo 0,2 mm, što pruža mnogo veću bezbednost i sigurnost. Neverovatna snaga ovog lasera koja iznosi 200 vati, može ispariti bilo koji obim prostate za kratko vreme pod anestezijom. Vaporizacija (isparavanje) je verovatno najneinvazivnija metoda u laserskoj hirurgiji prostate. Nakon operacije uspostavlja se normalni protok mokraće, bez prekida i poteškoća, a stalni kateter se trajno uklanja.

U LASER MED-u Beograd PO CENI KONSULTACIJE vrši se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina i tumorski marker PSA.

Dodatne informacije i zakazivanje pregleda na brojeve telefona:

011 7 357 357  

069 5 357 357

www.lasermed.rs


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024