JOVAN VUČUROVIĆ: Tzv. Rezolucija o Srebrenici usmerena protiv srpskog naroda

V. K.

17. 05. 2021. u 15:50

U SRBERENICI se nije dogodio genocid, desio se zločin, jedan od mnogih u tom krvavom ratu, kao što su mnogi zločini izvršeni i nad srpskim narodom, a sve to nas opominje da moramo raditi na tome da mirimo, a ne da podižemo tenzije na ovom uvijek ,,nesigurnom” terenu, poručio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Тзв. Резолуција о Сребреници усмерена против српског народа

Foto: Nova srpska demokratija

- Lako je prepoznati te lovce na jeftine političke poene, koji bi da trguju žrtvama, a nekako da prikriju svoju mafijašku i kriminalnu aktivnost svih ovih godina. Tu prvenstveno mislim na DPS, kao i na njegove satelite i partnere u koruptivnim radnjama - kaže Vučurović.

- Jasenovac, Velika, Piva, Kravica, Bratunac, Prebilovci, Jadovno, oluja, bljesak, nestanak Srba iz Sarajeva, Mostara…previše smo izgubili da bismo pristali da se danas neko poigrava sa našim narodom i njegovom čašću, sramno pokušavajući da nas proglasi genocidnim. Zato je važno ne ćutati, zbog prošlosti ali i budućih generacija, kako ne bi upali u zamke ovdašnjih političkih prevaranata i srbomrzaca iz bivšeg režima - dodao je poslanik Demokratskog fronta.

- Mi kao narod nemamo čega da se stidimo ni kroz istoriju, a ni poslednjih trideset godina- borili smo se i te 1992-95. za slobodu i opstanak, vodili računa da nam se ne ponovi 1941-45, i u tom veličanstvenom otadžbinskom ratu izborili za slobodu i za našu Republiku Srpsku - kazao je Vučurović za podgorički portal Borba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024