"TO JE POLITIČKA PROSTITUCIJA!" Medojević žestoko o Krivokapićevom i Milovom udaru na Leposavića

Novosti online

06. 04. 2021. u 16:16

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera smatra da je politička prostitucija situacija u kojoj Vlada ima jednu većinu za izbor Vlade i ministara, a drugu većinu za razrešenje i izbor novog ministra pravde

ТО ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА! Медојевић жестоко о Кривокапићевом и Миловом удару на Лепосавића

Foto: Printskrin

Njegov tekst za "Borbu" prenosimo u celosti:

Ova Vlada je od osnivanja rezervna Vlada DPS i ima dva cilja- sacuvati DPS i unistiti DF. Vlada je plod protivprirodnog političkog bluda vlasnika "Vijesti" i nekih sveštenika MCP koji su predložili Krivokapića za premijera i ucenili DF.

Kada razjasnimo ulogu ambasadora SAD za verske slobode Sema Braunbeka i agenta Stevana Simijanovića u formiranju ove Frankeštajn Vlade, biće stvari jasnije.

Vlasnici Vijesti već više godina rade sa Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić na njihovom izlasku iz DPS i formiranju nove stranke, koja bi onda ušla u politički savez sa tzv. građanistima iz URE, Demokrata, SDP, SD, partijama manjina.

Izlazak Markovića iz DPS-a ne ide tako lako jer i Đukanović ima na tone kompromitujućeg materijala za Markovića u vezi šverca cigareta. Ako DPS glasa za smenu Leposavića, i za izbor novog ministra pravde, to će značiti prekompoziciju većine i Vlada gubi svoj legitimitet.

To bi bio svojevrsni državni udar i DF bi morao da ima spreman jasan i oštar odgovor. Mi moramo zaštiti izbornu volju građana koji su glasali za demontažu komunističko-lopovskog režima Đukanovića.

Neodrživa je Vlada koja ima jednu većinu za izbor Vlade i ministara, a drugu većinu za razrešenje i izbor novog ministra pravde. To je politička prostitucija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna