SRBIJA POMAŽE CRNOJ GORI: Vučić uputio pismo Ani Brnabić - sutra se šalje prvi kontigent vakcina za Podgoricu

Novosti onlajn

16. 02. 2021. u 20:58

SRBIJA će ustupiti Crnoj Gori određenu količinu vakcine protiv korone. Ovo je potvrdio potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović koji je rekao da je detalje isporuke dogovorio sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

СРБИЈА ПОМАЖЕ ЦРНОЈ ГОРИ: Вучић упутио писмо Ани Брнабић - сутра се шаље први контигент вакцина за Подгорицу

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Mogu da potvrdim da će sutra oko 18.30 vakcine stići u Crnu Goru. Premijerka Srbije Ana Brnabić predaće donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Vlada Crne Gore izražava veliku zahvalnost za ovaj nesebični i humani gest, koji je odličan uvod u bolju bilateralnu saradnju dve države - rekao je Abazović.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović kazao je da je Srbija još jednom pokazala svoje pravo lice.

- Uvek zajedno u interesu građana. I u volji i u nevolji jedni za druge. Srbija pokazuje svoje pravo lice. Sa reči na dela. Živela Srbija, živela bratska i prijateljska Crna Gora - napisao je Božović na Tviteru.

Lider DF Andrija Mandić oglasio se ovim povodom na Tviteru gde je napisao da je o vakcinama razgovarao sa predsednikom Srbije Alekdandrom Vučićem.

- Upravo sam obavio razgovor sa predsednikom Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem. On je uputio pismo premijerki gospođi Ani Brnabić tražeći da Vlada Srbije, u roku od 24 sata, pošalje Crnoj Gori prvi kontingent vakcina! - napisao je Mandić na svom Tviter profilu.

- Hvala Srbiji što misli na Crnu Goru u ovim teškim momentima. Živela bratska Srbija! Živela Crna Gora - dodao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna