"KO ĆE DA DOČEKA ANU BRNABIĆ?": Predsednik Vučić odgovorio na napade iz Crne Gore

Novosti online

24. 01. 2021. u 15:08

REAGUJUĆI na pisanje Nova.rs da premijerka Ana Brnabić ignoriše pozive da poseti Crnu Goru, predsednik Vučić je istakao da ona ne može da ode u Podgoricu, jer tamo nema ko da je dočeka.

КО ЋЕ ДА ДОЧЕКА АНУ БРНАБИЋ?: Председник Вучић одговорио на нападе из Црне Горе

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić je danas na televiziji Prva rekao da nema ko da dočeka premijerku Srbiju.

- Ljudi govore zašto Ana Brnabić nije prihvatila poziv. Dobro, ona kaže da ide u Podgoricu i na aerodoromu je čeka ko? Čeka li je naš ambasador ili ne? Ili ste ga proterali, a još niste rekli da se slažete sa odlukom Đukanovića koji ga je oterao - rekao je Vučić, podsećajući na jednu od poslednjih odluka prethodne vlasti u Crnoj Gori.

On zbog toga ima i poruku novoj koalicionoj većini koju predvodi Zdravko Krivokapić.

- Nema problema, recite nam da ste vi saglasni sa tim, a onda ćemo mi da vidimo šta možemo da uradimo. Ali nemojte da se pozivate na Bečku konvenciju i da nam govorite kako ne možete da povučete tu odluku, jer mi smo mogli u skladu sa tim da poništimo odluku o povlačenju crnogorskog ambasadora. Ali, svejedno, verujem u dobre odnose sa Crnom Gorom - rekao je on, dodajući da je potrebno “raditi više na poboljšanju odnosa”.

On je ukazao da na žalost mnogi u regionu žive na osnovu istih izjava.

- Deo u Crnoj Gori, u BiH, kod Albanaca, da je Srbija loša, hegemon, ali mi moramo, da imamo razumevanja za njihovu emociju - naveo je Vučić.

Dodaje i da veruje u bolje odnose sa Crnom Gorom i podseća da je Srbija kupila pet odsto prenosne mreže u Crnoj Gori.

- Mi smo zainteresovani za širenje u regionu, želimo da ulažemo ogroman novac u Crnu Goru, BiH. Biće to u redu - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!