ŠĆUĆURENA na trosedu u sobičku od osam kvadrata na koji se naslanjaju kese sa garderobom poduprte sa dva jastuka. Tako je reportere "Novosti" dočekala Branka Milić, "srpski Asanž", koja već duže od dve godine životari u Ambasadi Srbije u Podgorici, pod bremenom groteskne optužbe bišeg režima da je htela da izvede državni udar.

Milutin

31.12.2020. 23:30

Čemu vakat tome je i vrijeme.žena nsmučena treba da ide u Srbiju kod svoje kuće.Srbija treba da je uzme pod svoje skute.povedite je kuću pa makar do granice kao diplomatsku poštu.

Boris

01.01.2021. 01:25

Ovo je za neverovati da neko ko nema nikakvog znanja o drzavnom udaru i sta je to uopste drzavni udar neko ko nema poima sta je to oruzije neko ko nema nikakve sposobnosti osim da skuva hranu ispece hleb ili umesi ustipke pa gde je ta vlada Srbije gde su te tkz.nevladine organizacije nema ih zato sto se radi o Srpkinji ,cudi me kako je izrodi poput Kandic,Biserko i dr. ne povezu sa Srebrenicom

LJUBINKA

01.01.2021. 02:55

Nemoj sebe muciti ,moras da istrajes u borbi;moli se Bogu da pravda izadje na videlo....".Vuk na ovcu svoje pravo ima ,ka.i tirjan na slaba coveka,al tirjanstvu stati nogom zavrat to je ljudska duznost sva kolika."Divim ti se+++

Draga

01.01.2021. 23:23

Sramota i za Srbiju, o crnogorskom pravosudju ne greba goviriti. Zasnovali optužbe i presudu na lažima i nikome ništa. Demokratska Evropa i ostali ćute. Nevidjeno.