- SRPSKI narod mora biti ravnopravan sa drugim narodima u otadžbini Crnoj Gori, biti u sistemu odlučivanja, a od strane bivše vlasti bio doveden do položaja naroda "drugog reda", kazao je poslanik Dejan Đurović koji je u Parlamentu nakon što je premijer Zdravko Krivokapić podneo ostavku na poslaničku funkciju.

Komentari (4)

Jovan Vuksanovic

13.12.2020. 19:43

Odlican intervju.Lijepo receno i potpuno tacno. Prvi put citam ovog covijeka i izgleda mi sjajan potencijal.Zelim mu srecu u novom mandatu!

Jelena Stojanović

13.12.2020. 19:50

Ne znam zasto je tesko postovati osnovni princip demokratije-zastupljenost u institucijama shodno rezultatima izbora.Ocigledno je da je novi premijer Krivikapic izdao srbe u Cg i listu ljudi koji su mu pomogli da pobedi i zajedno sa procenogorskim pokretom URA i tkz.ekpertima a uz pomoc americkih i eu ambasada formirao Vladu. G-dine Djurovicu, zelim Vam svaku srecu u borbi za oslobodjenje Cg i srpskog naroda.Ponosno je biti srbin kao nasi preci u Cg!

Marko 33

13.12.2020. 19:59

Gospodine Djurovicu, puna podrska!Ovo je samo prvo poluvrijeme i sluzi za razvlascivanje DPS-a. Drugo poluvrijeme je da gradjani CG na celu sa Demokratskim frontom preuzmu vodjstvo Vladom i konacno se obracunaju sa totalitarnim rezimom koji je pokusao da promjeni vjekovni identitet naseg naroda izmisljajuci neke nove crkve i neku novu naciju i jezik.Dosta je bilo!Kucnuo je cas da se stvari vrate u normalu! Izdrzite i budite mudri i strpljivi! Sloboda ili nista!