JOVAN VUČUROVIĆ: Montenegrinski fašizam DPS-a ne miruje, što pre početi demontažu bivšeg režima

V.K.

09. 11. 2020. u 15:57

OČIGLEDNO je da montenegrinski fašizam DPS-a i Mila Đukanovića ne miruje, da se kroz izazivanje incidenata, poput ovoga u Crmnici, a i nekih prethodnih, pokušava mobilisati i iznova ugroziti Crnu Goru, kao što je decenijama radio na tome da se odreknemo tradicije, predaka, Srbije, Rusije...

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Монтенегрински фашизам ДПС-а не мирује, што пре почети демонтажу бившег режима

Foto: Novosti arhiva

Poruke ludila i mržnje, kakve je juče poslala poslanica DPS, povodom događaja u Brčelima, ukazuju na koji način se ta zločinačka organizacija želi vratiti na scenu i na svima nama je da taj scenario sprečimo, kaže Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

- Obratimo pažnju na to da su ponovo na delu  udružene poluge bivšeg režima- tužilaštvo, policija i plaćenici po udbaškim medijima, koji su brutalno atakovali na potpuno nevine ljude, sveštenika Jovana Plamenca i njegovog sina. Ovaj događaj  nam jasno govori da nema čekanja, da nova vlast mora odmah udariti po tim punktovima bivšeg režima, ako želimo da se ova zemlja u potpunosti oslobodi diktature, a posebno ako želimo da uništimo ideologiju Sekule Drljevića koja i dalje preti Crnoj Gori.

Nema tu mnogo filozofije,nastavlja Vučurović,  samo je potrebna volja da se pod hitno razbije ta nakazna ideologija, da se marginalizuje i uruši DPS i zakonski odstrani kompletna političko-mafijaška hobotnica koja je decenijama pljačkala narod i držala Crnu Goru u ropstvu.

- Ako želimo da Crna Gora krene napred, DPS mora biti potpuno marginalizovan, a prema njemu se mora primeniti zakon kao i prema svakoj drugoj kriminalnoj i zločinačkoj organizaciji, inače ćemo svako malo imati opstrukcije, incidente, pretnje. Mi ćemo aktivno raditi na tome da se DPS-u više ne dozvoli bilo kakva prilika da stane na noge, a pomno ćemo pratiti i poteze vlade na demontaži bivšeg režima i reagovati ako vidimo kolebanje u toj borbi, zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)