DRITAN ABAZOVIĆ: Danas je sve došlo na svoje, da ne kažem na moje!

Novosti online

23. 09. 2020. u 14:12

NA sastanku pod Ostrogom juče sam izašao sa predlogom koji je danas formalizovan od strane Milana Kneževića da treba podržati Krivokapića za premijera. Danas je sve došlo na svoje da ne kažem na moje!

ДРИТАН АБАЗОВИЋ: Данас је све дошло на своје, да не кажем на моје!

Foto URA

Ovo je danas u Podgorici u pauzi skupštinskog zasedanja za Kurir izjavio Dritan Abazović lider koalicije Crno na bijelo odgovarajući na naše pitanje da li je istina da je juče na sastanku Mitropolita Amfilohija sa čelnicima pobedničkih koalicija od Ostrogom ultimativno tražio da ljudi iz DF ne budu u resorima od nacionalnog značaja.

- Što se tiče bezbedonosnog sektora tu je potreban poseban senzibiliitet i moramo i dobiti međunarodnu podršku. Juče sam imao sastanak sa predstavnicima dve najveće, najuticajnije zemlje u CG i znam sta pričam. Nema šanse da od strane naše koalicije bude ugroženo nešto što je nacionalni interes Crne Gore, rekao je on. Abazović je juče rekao i da "svi koji misle da treba da budu u vladi a mogu da budu balast treba da se povuku.

- Očekujem da se sektori od nacionalnog interesa ne mogu dati neozbiljnim ljudima koji bi na bilo koji način mogli da negativno utiču na ono što su bezbedonosne pretnje i ono sto je naše opredeljene ka zapadu. Mislim da i Krivokapić to savršeno razume - rekao je Abazović.

Upitan za sastanak sa mitropolitom Amfilohijem on je rekao da razgovara sa svim ljudima za koje misli da imaju uticaj na crnogorsko društvo.

On je dodao da razume greađane koji žele brz dogovor ali da stvari ne kogu da se lome preko kolena.

(Kurir.rs.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna