DRITAN ABAZOVIĆ: Danas je sve došlo na svoje, da ne kažem na moje!

Novosti online

23. 09. 2020. u 14:12

ДРИТАН АБАЗОВИЋ: Данас је све дошло на своје, да не кажем на моје!

Foto URA

NA sastanku pod Ostrogom juče sam izašao sa predlogom koji je danas formalizovan od strane Milana Kneževića da treba podržati Krivokapića za premijera. Danas je sve došlo na svoje da ne kažem na moje!

Ovo je danas u Podgorici u pauzi skupštinskog zasedanja za Kurir izjavio Dritan Abazović lider koalicije Crno na bijelo odgovarajući na naše pitanje da li je istina da je juče na sastanku Mitropolita Amfilohija sa čelnicima pobedničkih koalicija od Ostrogom ultimativno tražio da ljudi iz DF ne budu u resorima od nacionalnog značaja.

- Što se tiče bezbedonosnog sektora tu je potreban poseban senzibiliitet i moramo i dobiti međunarodnu podršku. Juče sam imao sastanak sa predstavnicima dve najveće, najuticajnije zemlje u CG i znam sta pričam. Nema šanse da od strane naše koalicije bude ugroženo nešto što je nacionalni interes Crne Gore, rekao je on. Abazović je juče rekao i da "svi koji misle da treba da budu u vladi a mogu da budu balast treba da se povuku.

- Očekujem da se sektori od nacionalnog interesa ne mogu dati neozbiljnim ljudima koji bi na bilo koji način mogli da negativno utiču na ono što su bezbedonosne pretnje i ono sto je naše opredeljene ka zapadu. Mislim da i Krivokapić to savršeno razume - rekao je Abazović.

Upitan za sastanak sa mitropolitom Amfilohijem on je rekao da razgovara sa svim ljudima za koje misli da imaju uticaj na crnogorsko društvo.

On je dodao da razume greađane koji žele brz dogovor ali da stvari ne kogu da se lome preko kolena.

(Kurir.rs.)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Leka

25.09.2020. 12:39

Preambiciozni Dritan Abazović već sa svoja 4 poslanika i oko 10% podrške biračkog tela određuje ko može, a ko ne može u vladu CG. Alo, rođače, gaziš izbornu volju građana Crne Gore. Pa, najbolje je da se onda pridružiš Milu Đukanoviću, a ne da se ovako ponašaš prema srpskim glasačima i njihovim vođama bez kojih ne bi ni privirio vlasti.