DRITAN ABAZOVIĆ O MILOVIM SLEDEĆIM POTEZIMA: Opstrukcija može biti, ali je važnija volja građana!

Novosti online

03. 09. 2020. u 22:14

DRITAN Abazović,lider koalicije "Mir je naša nacija" najveće iznenađenje izbora u Crnoj Gori nema dilemu ko je kriv za napad u Pljevljima.

ДРИТАН АБАЗОВИЋ О МИЛОВИМ СЛЕДЕЋИМ ПОТЕЗИМА: Опструкција може бити, али је важнија воља грађана!

Novosti

- Ja sam video rukopis policije u Pljevljima. Policiju optužujem. Veselina Veljovića optužujem - istakao je Abazović u emisiji načisto na Tv Vijesti.

- Meni je mnogo drago što smo svi osudili napade. Pozivam sve građane na mir i toleranciju, jedino kome odgovaraju tenzije, to je odlazeći režim. U Pljevljima sam video da se bošnjački narod uplašio.

- Javno pitam moje Ulcinjane, koliko je vas otišlo zbog prosrpske opozicije, a koliko zbog Milovog režima? Pozivam vrh DPS-a, da ne pokušavaju da na incidentima gurnu dodatno Crnu Goru.

- Stvaranje građanskog društva, koje nije stvoreno 14 godina, je naša obaveza. Mi smo pobedili nekoga ko je u percepciji svih u regionu bio nepobediv - poručio je Dritan.

- Ovo je istorijska stvar za Crnu Goru. Imamo predsednika iz druge partije koja je doživela poraz. Gospodin Đukanović je od nedelje postao totalno nebitna politička ličnost i to je dobro - rekao je Abazović.

- Ja mislim da opstrukcija može biti, ali sve je to manje važno u odnosu na volju građana. Mi smo njega dobili na izborima koje je on organizovao - kazao je Abazović.

On je pohvalio stavove Krivokapića i smatra da je važno je da prihvaćen koncept ekspertske vlade. Nova vlada mora da se ponaša suprotno u odnosu na staru. Nema revanšizma niti partijskog militarizma

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave