SA takozvanog „patriotskog skupa“ održanog u Podgorici čule su se i poruke mržnje upućene mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

Komentari (9)

GOXY Beograd SRBIJA

07.09.2020. 15:50

Помаже Бог. У свој овој ситуацији ми је драго што се, не јагње, него ован показао, скинувши крзно своје. Показао ован јавно, што смо сви знали тајно. Јадни сте и тужни и бедни и несрећни. Владику Светог можете само да целивате, а то што излази из ваших смрдљивим уста можете да усмерите... знате већ коме. Клетва владике - анатема је страшна. И Христос је молио за опроштај зликовцима. То је одлика не кукавица и слабића већ великих људи. Опрости им јер, надам се, не знају шта чине!! А са вама се, дар Бог, више не видимо ни тамо ни овамо у Београду. Ваљда ће вам ови наши затворити више врата. ЖИВЕЛА СРБИЈА ЖИВЕЛО ПРАВОСЛАВЉЕ ЖИВЕЛА НОРМАЛНА ПРАВА Ц.ГОРА

marko

07.09.2020. 16:05

U politici uvek neko pobedjuje a neko gubi. Ovoga puta udruzena opozicija je pobedila partiju biv[ih komunista, koji su vladali Crnog Gorom jos od 1945. Te[ko je progutati gubitak, ali mora se.

Realist

07.09.2020. 21:32

Ovi nusu Komiti, pravi Komiti su Makedonci Koji se borili za slobodu protiv turaka, a ovi su samo huligani Koji vredja ju Crkvu Makedonske komite nisu vradjali Crkvu vec je branili I cuvali kao svetinju pa bilo ko da je ulazio u nju.

Sve Je Jasno

07.09.2020. 23:18

Ово је резултат наказног система који је инсталиран у Црној Гори 1945.године. Који је стрељао свештенике,рушио цркве и на тим местима подизао туђе споменике. Који је у образовном систему наопако образовао генерације. И који је од државних и географских појмова правио нове нације од србског народа.