MILO ĐUKANOVIĆ SA PORODICOM NA SAHRANI BRANA MIĆUNOVIĆA: Ovim rečima se bivši predsednik Crne Gore oprostio od prijatelja (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 04. 2024. u 17:11

NA stotine ljudi došlo je na sahranu Brana Mićunovića, a među prvima su bili nekadašnji premijer i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

МИЛО ЂУКАНОВИЋ СА ПОРОДИЦОМ НА САХРАНИ БРАНА МИЋУНОВИЋА: Овим речима се бивши председник Црне Горе опростио од пријатеља (ФОТО)

Foto: V.K.

Đukanović je došao sa suprugom Lidijom, a sa njima je bio i sin Blažo koji je sa roditeljima stigao u Nikšić na sahranu Mićunovića koji je preminuo u petak.

Bivši predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, oprostio se Mićunovića i izrazio svoje saučešće porodici preminulog prijatelja.

"Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom", navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

Foto: V.K.

Mićunović je bio poznat po svojoj uspešnoj poslovnoj karijeri, ali i po kontroverzama oko navodne povezanosti sa organizovanim kriminalom.

Osim toga, Sjedinjene Američke Države su uvele sankcije Mićunoviću i Miodragu Daki Davidoviću, zbog navodne povezanosti sa kriminalom i uticajem Rusije u regionu.

Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, a njegova mladost bila je obeležena treniranjem boksa i služenjem u elitnoj 63. padobranskoj brigadi nekadašnje JNA.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)