HAPŠENJE U BERANAMA: Zaplenjeno 25 kilograma marihuane, uhapšen vozač

M. SEKULOVIĆ

31. 01. 2024. u 13:38

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, službenici Sektora za borbu protiv kriminala su zajedno sa službenicima Regionalnog Centra bezbednosti ''Sever'' uhapsili A. S. (46) iz Berana i zaplenili 25 kilograma marihune.

ХАПШЕЊЕ У БЕРАНАМА: Заплењено 25 килограма марихуане, ухапшен возач

Uprava policije

- Na taj način presečen je lanac krijumčarenja narkotika iz Crne Gore prema zemljama regiona, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici u Beranama kontrolom A. S., koji je upravljao vozilom marke „BMV” bjelopoljskih registarskih oznaka, pronašli 44 grama marihuane.

- Uzimajući u obzir pronađenu količinu droge i činjenicu da je vozač vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pripadnici policije su izvršili detaljan pregled vozila, te su u specijalno izgrađenom spremištu, tzv. bunkeru koji se nalazio ispod prednjih sedišta vozila, pronašli i oduzeli 23 pakovanja sa sadržajem marihuane ukupne težine oko 25 kilograma - kažu iz policije, koja je o svemu upoznala državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A. S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uprava policije

- Službenici Uprave policije će nastaviti i u narednom periodu sprovođenje intenzivnih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja zloupotrebe svih vrsta narkotika, sa primarnim fokusom na sprečavanje krijumčarenja opojnih droga i prekograničnog kriminala. Tokom januara službenici Uprave policije su u više odvojenih aktivnosti zaplenili ukupno oko 241 kilogram različitih droga i 3.240 komada tableta sa liste opijata, saopštila je policija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)