STRADAO I MLADI BRAČNI PAR: Ovo su troje poginulih u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Plava, vozilo smrskano do neprepoznatljivosti (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

25. 12. 2023. u 22:56

U NEČUVENOJ tragediji koja se oko 19.35 sati zbila na samom izlazu iz Plava, u mestu Brezojevice, u direktnom sudaru dva automobila, poginule su tri mlade osobe osobe iz Plava.

СТРАДАО И МЛАДИ БРАЧНИ ПАР: Ово су троје погинулих у језивој саобраћајној несрећи код Плава, возило смрскано до непрепознатљивости (ФОТО)

Foto: Bijelo Polje online

Kako Novosti saznaju poginuo je mladi bračni par, Mersim H. i njegova supruga. Poginuo je i mladi Nero C., jedinac u porodici.

Teško je povređen snimatelj RTV Glas Plava Mirza Mekuli, za čiji život se bore lekari Kliničko.bolničkog centra u Beranama.

- Jedna osoba je životno ugrožena - saopšteno je "Novostima" iz Kliničko bolničkog centra Berane, u čiji su Urgentni centar nakon nesreće dopremljena tela dve osobe, muškarca i žene. - Pokušana je reanimacija, ali, sve je bilo uzalud.

Treća osoba, takođe mladić iz Plava, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali supružnici

Kako saznaju Novosti, do tragedije je došlo zbog brze vožnje i preticanja... O celom događaju postoji više verzija, ali se pouzdano zna, a o tome govore i smrskani automobili, da su se dva automobila doslovce ''zakucala'' jedan u drugog... 

- Došlo je do direktnog sudara - priča sagovornik "Novosti", koji tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poleteli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletelo ispod njih...

Foto: Privatna arhiva

Preminuli Nero C.

- Bilo je jezivo večeras u Plavu. Odjekivale su sirene, svetlele su rotacije policijskih i ambulantnih vozila. Pometnja na sve strane... Muka jedna - kaže stari Plavljanin koji u svom podužem veku nije zapamtio ovakvu tragediju.

Na putu Andrijevica-Plav-Gusinje, saobraćaj je u prekidu nekoliko sati, a uviđaj je još u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona