SLUČAJ "ASFALTNA BAZA": Predsednik opštine Pljevlja javno pozvao tužilaštvo i policiju da se uključe

M. D.

29. 05. 2023. u 11:58

Iz kabineta predsednika opštine Pljevlja saopšteno je da je nakon saznanja da radnici demontiraju pogon asfaltne baze u Židovićima sa namerom da ga prebace u Podgoricu, predsednik opštine Dario Vraneš sa saradnicima intervenisao na licu mesta i sprečio otuđenje iste.

СЛУЧАЈ АСФАЛТНА БАЗА: Председник општине Пљевља јавно позвао тужилаштво и полицију да се укључе

Foto:M.Drobnjak

-Neposredno nakon iznenadne posete predsednika opštine sa saradnicima, radnici koji su bili angažovani na demontiranju postrojenja asfaltne baze su se udaljili u nepoznatom pravcu, kazao je Dario Vraneš.

On je saopštio da, prema nezvaničnim saznanjima, sa kojima raspolažu u opštini, Dragan Brković nije vlasnik asfaltne baze u Pljevljima, već je samo nekoliko godina dobijao koncesije za eksploataciju kamena u kamenolomu Bušnje.

Predsednik Vraneš je, nakon što je osujetio otuđenje asfaltne baze, javno pozvao tužilaštvo i policiju da se uključe u slučaj.

Takođe iz opštine imaju informaciju da su bivši radnici Vektre Jakić, kojima je Brković ostao dužan više desetina neisplaćenih plata, najavili da će protestovati i sprečiti otuđenje asfaltne baze u čemu im je predsednik opštine Vraneš dao apsolutnu podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!