KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLETNIKA: Epilog krvave tuče učenika u Crnoj Gori

B. DABIĆ

09. 05. 2023. u 20:37

PROTIV učenika prvog razreda Srednje stručne škole u Baru, policija je podnela krivičnu prijavu nakon što je na časa informatike naneo povrede đaku iz istog odelenja. Na teret mu se stavljaju krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nanošenje lake telesne povrede.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ МАЛОЛЕТНИКА: Епилог крваве туче ученика у Црној Гори

Foto: B.Dabić

- Naime, juče je policiji prijavljeno da je na času informatike u Srednjoj stručnoj školi u Baru došlo do tuče između dva maloletna učenika, kojom prilikom je jedan zadobio lake telesne povrede. Njemu je ukazana lekarska pomoć. Policija je od aktera događaja prikupila obaveštenja u prisustvu roditelja, nakon čega je obavešten državni tužilac koji je naložio da se protiv jednog maloletnika podnese krivična prijava u redovnom postupku - stoji u saopštenju policije.

Iz Opšte bolnice Bar potvrđeno nam je da su konstatovane lake telesne povrede, te da nije došlo do frakture nose.

O incidentu su upoznati i u Ministarstvu prosvete, iz kog ističu da su odmah reagovali i preduzeli sve zakonom predviđene mere na utvrđivanju činjenica ovim povodom.

- Uprava škole je o incidentu odmah obavestila Ministarstvo prosvete i službenike policije koji su uzeli izjave od učesnika incidenta - saopšteno je iz Ministarstva prosvete.

Po preporuci Ministarstva, Uprava škole je  započela vaspitni proces prema učesnicima incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri