O KOKAINU U PONEDELJAK: Terete ih za 1.206 kilograma droge u tovaru banana

S. Đ.

18. 11. 2022. u 06:11

U PODGORIČKOM Višem sudu privedeno je kraju suđenje Budimiru i Marini Krstović zbog 1.206 kilograma kokaina koji je pronađen u tovaru banana koje su bile poručene za njihovu firmu.

О КОКАИНУ У ПОНЕДЕЉАК: Терете их за 1.206 килограма дроге у товару банана

ISTRAGA Privođenje Budimira Krstovića u tužilaštvo, Foto Borba. me

Sudija Vesna Konačević za ponedeljak je odložila davanje završnih reči i to na zahtev tužiteljke Tanje Božović.

Sudija Kovačević prethodno je odbila predloge advokata odbrane, ali i tužiteljke Božović koja je pred sam kraj postupka predložila da se kao dokaz sprovedu fakture i poslovna komunikacija firme "San Francisko" sa firmama državljanina Holandije protiv kojeg je u toj zemlji u toku istražni postupak.

Advokatica Bojana Franović je kazala da u poslednje vreme optužnice padaju jer su istrage ovakve kakve jesu i da se juri za jeftinim političkim bodovima, dok je njen kolega Dragoljub Đukanović dodao da je ovo samo predstava za javnost, da se u očima javnosti stvori slika da Budimir Krstović nešto krije.

Branilac Marine Krstović, advokat Stefan Jovanović je naglasio da u tim fakturama, kako se vidi, nije čak ni navedena firma "San Francisko", njen naziv nije pravilno napisan jer nedostaje nekoliko slova i da je pogrešna adresa.

Budimir i njegova ćerka Marina nalaze se u spuškom zatvoru od avgusta prošle godine.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UŽAS ZBOG EKSPERIMENTA: Razdvojili trojke, sreli se na fakultetu, a onda - samoubistvo