TAJNA POLICIJA BATINA REŽIMA: Vučurović o tome što je ANB prisluškivao 270 ljudi

V.K.

17. 11. 2022. u 15:28

POSLANIK Demokratskog fronta Jovan Vučurović, jedan od 270 prisluškivanih sa spiska ANB za "Novosti", koje je obelodanio predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević

ТАЈНА ПОЛИЦИЈА БАТИНА РЕЖИМА: Вучуровић о томе што је АНБ прислушкивао 270 људи

Foto Vikipedija

- Dobro je da se otkrivaju ovakvi skandali i nepočinstva, kako bi svi, i kroz ovaj primer, mogli da se uvere u suštinu i prirodu zločinačkog režima Mila Đukanovića. A tajna policija je, kao i u svim diktaturama, glavna batina i nosilac terora. Na potezu je pravosuđe, da se kazne odgovorni ali i da se procesuiraju i ostali koji su učestvovali u drugim prljavim rabotama ANB i njihovih nalogodavaca, kaže Vučurović, podsetivši da su se lideri DF-a poslanici, članovi i pristalice pokazali kao nepokolebljivi, izdržali progon i torturu - rekao je Vučurović i dodao:

- I na kraju smo izašli kao pobednici! Svim našim ljudima treba da bude čast što su bili u prvim redovima borbe protiv poslednje evropske diktature. I ovo je dokaz da se pod hitno mora krenuti u demontažu bivšeg režima, procesuiranje svih koji su progonili i pljačkali narod, kao što je rađeno u svim bivšim komunističkim državama.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja