SAMO NEKOLIKO MINUTA NAKON POČETKA: Lideri DF-a napustili sastanak o prevazilaženju političke krize u Crnoj Gori

Novosti online

09. 11. 2022. u 13:18

LIDERI Demokratskog fronta napustili su sastanak o izlasku iz krize, koji je zakazan na inicijativu predsednice Skupštine Crne Gore Danijele Đurović, a na kome je trebalo da se razgovara i o Zakonu o predsedniku, koji je predsednik Milo Đukanović vratio parlamentu na ponovno odlučivanje.

САМО НЕКОЛИКО МИНУТА НАКОН ПОЧЕТКА: Лидери ДФ-а напустили састанак о превазилажењу политичке кризе у Црној Гори

Foto: V. K.

Sastanak su, samo nekoliko minuta nakon što je počeo, napustili najpre Nebojša Medojević, Milan Knežević i Andrija Mandića, kao i lider Radničke partije Maksim Vučinić.

Potom su sastanak napustili i predsednici Ujedinjene i Prave Crne Gore Goran Danilović i Marko Milačić, preneo je portal RTCG.

Sastanku su se odazvali potpredsednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković, poslanik Demokrata Vladimir Martinović, kao i predsednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Prisustvovali su i predsednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković i generalni sekretar te stranke Ivan Vujović, poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša i lider Civisa Srđan Pavićević.

Pozivu su se odazvali i lideri Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Albanske alternative Nik Đeljošaj, Forca Genci Nimanbegu, Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, Liberalne partije Andrija Popović, Demosa Miodrag Lekić, preneli su podgorički mediji.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije