ZBOG NASILJA U PORODICI I NAPADA NA POLICAJCA: Pritvor do 30 dana za Budvanina

B. DABIĆ

08. 11. 2022. u 10:19

U PRITVORU do 30 dana završio je Budvanin V. C. (36) zbog sumnje da je proteklog vikenda u Budvi pretio partnerki na radnom mestu, nakon čega je navodno napao i povredio policajce tokom vršenja službene dužnosti. Tokom privođenja Budvanin je policajcu pokušao da izvuče službeni pištolj.

ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ И НАПАДА НА ПОЛИЦАЈЦА: Притвор до 30 дана за Будванина

foto: Printskrin

Zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ili porodičnoj zajednici i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti pritvor do 30 dana određen je za V. C. (36) iz Budve.

- Na predlog dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva Kotor, sudija Osnovnog suda odredio je  pritvor protiv V. C. zbog krivičnog dela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kazala je portparol ODT Kotor tužilac Tijana Čelanović.

Incident se dogodio u subotu veče. Budvanska policija je  postupala po prijavi koju je oko 18.00 časova podnela A. Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mesto došao V. C. (33) iz Budve i da joj upućuje pretnje.

- Policija je odmah izašla na lice mesta, gde je V. C. policijskim službenicima upućivao reči uvredljivog sadržaja, a zatim  je i fizički napao službenika D. P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V. C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, sprečen u daljem napadu na službenika policije.

Tokom trajanja radnje privođenja u službene prostorije V. C. je pružao aktivan otpor, te je na ulazu zgrade policije službeniku L. B. zadao udarac, kojom prilikom je on zadobio povredu noge zbog koje je upućen u Specijalnu bolnicu Risan, saopšteno je iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest