Izborni dan u Crnoj Gori je za nama. U 14 opština su održani izbori, koje je obeležio veliki pad Demokratske partije socijalista.

milanm

24.10.2022. 10:30

Ime Montenegro nije uvredljivo, ni loše već međunarodni naziv za Crnu Goru. Tragično i uvredljivo je to ko je i kako Crnu Goru i ime Montenegro upotrebio protiv Srbije . Sve se , srećom , kao bumerang vraća kreatorima i izvođačima tog projekta . Crna Gora je u važnim asocijacijama i može npr. vetom zaštititi Srbiju i RS od napada NATO . Može kočiti tzv. Kosovo , držati Hrvatsku na potrebnoj distanci , itd., itd. Samo pametno , nadisati se i spremiti za novo guranje glave pod vodu .

Ivan_

24.10.2022. 12:22

re. milanm Ne sumnjam u dobronamernost vaseg komentara, ali sve sto ste napisali u smislu nekakve pomoci Srbiji u UN, po pitanju KiM i sl. stvari su na zalost samo predmet lepih zelja. U stvarnosti od toga nema nista. U tom smislu ce Montenegro ostati Montenegro. Nikom taj naziv i ne bi smetao da nije krajnje podmuklo upotrebljen svih ovih godina na stetu Srbije. I to onu najpodmukliju, ispunjenu mrznjom prema Srbiji. Taj naziv je odredjena grupa ljudi (oko DPS-a) svesno forsirala, da bi se jasno distancirala od imena Crna Gora, jer su time zeleli da izraze svoju posebnost i pokidaju svaku vezu sa Srbijom. Na zalost su u tome i uspeli, jer sve (dakle sve) sto su radili zadnjih 20 godina, ti ni najveci neprijatelj ne bi uradio. Naslov u stvari odrazava nadu da je ta takva Crna Gora (Montenegro) otisla, a da se vratila izvorna Crna Gora. Nikom nije smetao medjunarodni naziv (ime) CG svih ovih godina, jer on nikada i nije bio sporan.

NIKAD VISE MONTENEGRO

24.10.2022. 14:25

@milanm, sve sto si nabrojao, da Montenegro moze pomoc Srbiji, oni su uradili suprotno, postali su vece ustase i od Pavelica i Drljevica, postali su veci siptari i od siptarskih terorista, podrzavali su vadjenje ljudskih organa, po nagovoru sponzora svetskog zla Nr.1. Uclanili su se (mimo volje naroda) u teroristicki savez onaj sa cetiri velika slova, doneli su rezoluciju o nekakvom (izmisljenom) genocidu u Srebrenici, isto pod pritiskom svetskog zla Nr.1. Da dalje ne nabrajam, sva zla koja su naneli srpskom narodu, u Crnoj Gori i Srbiji. CRNA GORA I SRBIJA, TO JE JEDNA FAMILIJA.

Realno

25.10.2022. 19:24

Zbogom Crna Goro, Montenegro ili kako god. Niste vi nama ni braća ni prijatelji, nit' vas trebamo, nit' vas želimo. Što dalje, to bolje po Srbiju.