UHAPŠEN DIREKTOR UPRAVE CARINA CRNE GORE: Rade Milošević osumnjičen za šverc cigareta - oduzete cigarete završile u krijumčarskom lancu

V. K.

02. 10. 2022. u 00:16

DIREKTOR Uprave carina i prihoda Rade Milošević uhapšen je večeras u akciji Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

УХАПШЕН ДИРЕКТОР УПРАВЕ ЦАРИНА ЦРНЕ ГОРЕ: Раде Милошевић осумњичен за шверц цигарета - одузете цигарете завршиле у кријумчарском ланцу

Foto: Vlada CG

Pored Miloševićeve u akciji je uhapšeno još nekoliko osoba u Podgorici I Nikšiću.

Razlog hapšenja Miloševića i drugih osoba jeste sumnja  da su oni bili uključeni u sistem krijumčarenja cigareta, koje je država oduzela u magacinima Luke Bar, a koji su u tri navrata spaljivani u pećima Željezare Nikšić i fabrike "Javorak" u tom gradu.

SDT sumnja da u pećima nije spaljen broj paketa kako je objavljeno u dokumentima Uprave prihoda i carina, već da je deo oduzetih paketa završio u krijumčarskom lancu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)