ZATIRAO PORODICE, UBIO I UJAKA! Novi detalji masakra na Cetinju

M. SEKULOVIĆ/S. ĐOKIĆ

13. 08. 2022. u 08:37

NAKON što je ubio tročlanu porodicu Martinović među kojima dvoje dece od 11 i osam godina i njihovu majku, Vuk Borilović, otac troje dece upao je u kuću komšija Drecuna. Odmah je ubio Danijelu i Dimitrija Drecuna, a na pragu kuće i sina im Rajka (56).

ЗАТИРАО ПОРОДИЦЕ, УБИО И УЈАКА! Нови детаљи масакра на Цетињу

Foto: S. Đokić

Teško je ranio unuka i sinovca nesrećnih ljudi Aleksandra Drecuna (32). Rajko je ubijen kada je potrčao ka roditeljskoj kući čuvši pucnjavu.

Borilović nije poštedeo ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je pobio komšije Milana Mitrovića (37) i Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51). Potom je ranio još četvoro komšija - Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga obuzda.

Foto: S. Đokić

Direktor Uprave policije (UP) Zoran Brđanin, kasno sinoć saopštio je da je, prema za sada poznatim okolnostima, Borilović prve žrtve - Martinoviće, ubio oko 15.30 časova:

- Pucao je na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, lišio života dvoje dece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja, kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest - kazao je Brđanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO BAŠ I NIJE OČEKIVAO: Evo šta je upravo saopštio Rafael Nadal (VIDEO)