CRNOGORSKI VOJNICI U NATO SNAGAMA ZA BRZO REAGOVANJE: Skupština Crne Gore usvojila izmenu odluke o slanju svojih vojnika

M. Sekulović

29. 07. 2022. u 00:39

POSLANICI Skupštine Crne Gore usvojili su predlog odluke o izmeni Odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastav snaga Severnoatlantskog saveza (NATO) za brzo reagovanje.

ЦРНОГОРСКИ ВОЈНИЦИ У НАТО СНАГАМА ЗА БРЗО РЕАГОВАЊЕ: Скупштина Црне Горе усвојила измену одлуке о слању својих војника

Foto: Depositphotos

Za su glasala 53 poslanika, 15 je bilo protiv, a četiri uzdržana.

Poslanici su kasno u četvrtak uveče usvojili i predlog odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u sastav snaga Severnoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize. Za ovu odluku glasala su 52 posalnika, 15 je bilo protiv i četiri uzdržana.

Na istoj sednici, Skupština je usvojila i predloge zakona o potvrđivanju Protokola uz Severnoatlantski ugovor o pristupanju Finske i Švedske. Za to je glasalo 55 poslanika, tri su bila protiv, a 11 uzdržanih, dok je za predlog zakona o potvrđivanju Protokola uz Severnoatlantski ugovor o pristupanju Švedske glasalo 57 poslanika, dva su bila protiv i 11 uzdržanih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)