ŠOKANTAN IZVEŠTAJ EUROPOLA: Portal "Libertas" objavio detalje - službenici crnogorske policije članovi kavačkog kriminalnog klana!

Novosti onlajn

03. 05. 2022. u 21:26

PODGORIČKI portal Libertas, koji je otkrio "aferu Medenica", objavio je večeras detalje iz dokumenta Europola.

ШОКАНТАН ИЗВЕШТАЈ ЕУРОПОЛА: Портал Либертас објавио детаље - службеници црногорске полиције чланови кавачког криминалног клана!

Logo

Kako je preneo Tanjug izveštaj sa portala Libertas, u dokumentima Europola, a u koje je ovaj portal imao uvid, navodi se da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana.

- Službenici policije Petar Lazović (32) i Ljubo Milović (32) članovi su kriminalnog klana Kavač. Istraga usmerena na Lazovića i Milovića trebalo bi da bude prioritet broj jedan crnogorske policije, ističe se u dokumentu Europola u koji je Libertas imao uvid.

Reč je o dokumentu sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem i drugima, a koji su crnogorsko tužilaštvo i policija dobili od Europola u julu prošle godine.

Do danas, ukazuju, nije poznato da su Lazovića i Milovića, ali ni druge policajce, iz te dve državne institucije pozvali na odgovornost, piše Libertas, prenosi Tanjug.

Podsetimo, ranije danas pojavila se informacija, da se sin jednog od ključnih ljudi u crnogorskom pravosuđu, a koji se pominje u dokumentima Evropola, vezano za komunikaciju preko Sky aplikacije, ne nalazi se u Crnoj Gori.

Prema informacijama do koje je došla "Borba", pripadnici policije su juče obišli zgradu u kojoj on živi u poslednje vreme, ali u stanu nije bilo nikog. Nije poznato da li ga je policija tražila zbog ovog predmeta ili zbog nečeg drugog.

BONUS VIDEO:

VESNA MEDENICA STIGLA U SDT: Bivša predsednica Vrhovnog suda stigla na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina