DETALJI LIKVIDACIJE ŠKALJARCA: Iz zapaljenog automobila stradalog Šahovića odjekivali meci, telo izletelo od siline eksplozije (VIDEO)

Novosti onlajn

17. 01. 2022. u 14:25

MUŠKARAC, navodno blizak škaljarskom narko-klanu, poginuo je danas u eksploziji automobila u Podgorici, javili su lokalni mediji.

ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ ШКАЉАРЦА: Из запаљеног аутомобила страдалог Шаховића одјекивали меци, тело излетело од силине експлозије (ВИДЕО)

Printscreen

Pozivajući se na očevice i nezvanične informacije iz policije, mediji navode da je Jasminko Šahović (42) poginuo oko 10.00 u eksploziji automobila u pokretu, u podgoričkom naselju Tološi.

Policija se do sada nije oglašavala povodom eksplozije, a istraga je u toku.

Telo poginulog, navodnog pripadnika jednog od dva zaraćena kriminalna klana iz Kotora, izletelo je iz automobila od siline eksplozije.

Mediji prenose i da su iz zapaljenog automobila odjekivali meci koje je eksplozija aktivirala.

U obračunima škaljarskog i kavačkog narko-klana poslednjih godina je poginulo nekoliko desetina ljudi, uključujući nevine žrtve.

Deo vođa dva zaraćena klana je u bekstvu, a deo je uhapšen prethodnih godina.

U Podgorici je prošle sedmice zaplenjeno više stotina kilograma kokaina, dok je u avgustu prošle godine u magacinu u Zeti pronađena i zaplenjena rekordna količina od 1,4 miliona tona kokaina.

BONUS VIDEO:

SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Matej svratio, pre nego je nestao

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)