KO I DA LI PRODAJE PLAC U IGALU? Radnici Vektra Boke različito o imovini ove kompanije

V.V.

18. 12. 2021. u 22:24

NAKON što je juče Vojin Miljanić nekadašnji predsednik Sindikalne organizacije i bivši radnik Vektra Boke izjavio da su radnici na teretnicu stavili jedan plac ove kompanije koji se nalazi u Igalu, kako bi njegovom prodajom namirili 16 neisplaćenih ličnih dohodaka kao i potraživanja iz trećeg isplatnog reda po Planu reorganizacije, oglasio se danas aktuelni predsednik NVO Bivši radnici Vektra Boke Đorđe Rajak i demantovao Miljanovićeve navode.

КО И ДА ЛИ ПРОДАЈЕ ПЛАЦ У ИГАЛУ? Радници Вектра Боке различито о имовини ове компаније

Foto: V. V.

- Miljanić kao bivši predsednik Sindikata nije na vreme sproveo socijalni program tako je doveo sve radnike u problem. Jedini je sindikalac koji je zadržao radno mesto , a radnike oterao na ulicu. Demantujemo njegovu izjavu koja nije u skladu sa Zakonom. On u ovom slučaju može predstavljati sebe, a ne davati lažne izjave da radnici prodaju plac u Igalu na peni od mora. Menadžment prodaje plac da bi se namirio jer za koji dan imovine Boke neće biti u stečajnoj masi. Tako se vrši prevara svih poverilaca. Svi akteri prodaje placa biće krivično procesuirani, naveo je Rajak u reagovanju.

Vojin Miljanić imao je odgovor na Rajakovo reagovanje. On kaže da je kod  javnog izvršitelja  spisak svih bivših i sadašnjih radnika koji treba da dobiju plate ili treću ratu po planu reorganizacije i po tome spisku se može videti ko govori istinu ili predsjednik NVO Rajak ili on.

-Za sve ostale navode koje je izneo  Rajak moraće da ih dokazaže na sudu - kaže je Miljanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024