PORUŠENI BILBORDI DEMOKRATA: Divljanje na području Petnjice nedelju dana pred lokalne izbore (FOTO)

M. S.

28. 11. 2021. u 00:32

OSUĐUJEMO vandalski i sraman čin rušenja i uništavanja bilborda naše izborne liste „dr Albin Ćeman – Demokrate – Demokratska Crna Gora – Nova snaga" koji se dogodio u selima Vrbica i Savin Bor na području Petnjice.

ПОРУШЕНИ БИЛБОРДИ ДЕМОКРАТА: Дивљање на подручју Петњице недељу дана пред локалне изборе (ФОТО)

Foto: M. S.

Ovakvi kukavički postupci, pod okriljem noći, osim što su nedostojni nasilnički alati političke konkurencije koja će biti poražena na izborima 5. decembra, izraz su i apsolutnog nedostatka hrabrosti da snagom istine ukrste argumente u političkoj areni pred građankama i građanima Petnjice - saopšteno je iz Demokratske Crne Gore, povodom incidenta nedelju dana pred lokalne izbore u Petnjivi.

O huliganskim postupcima i načinu na koji se sučeljavate sa svojim političkim protivnicima, najbolje će suditi oni koje ste godinama obmanjivali, ucenjivali i sličnim ovoj metodama - zastrašivali.

Oni koji se boje reči, nikada svoje građane neće predstavjati hrabro i dostojanstveno, a strah od gubitka vlasti je vaš najveći izvor okrutnosti - kažu Demokrate, koje pozivaju Petnjičanke i Petnjičani na pobedu "nad uplašenim huliganima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)