ISLUŽENI DIKTATOR OTIŠAO JE DA MOLI I DA SE PONIŽAVA: Vučurovićevo reagovanje na boravak Mila Đukanovića u Hrvatskoj

V. K.

16. 09. 2021. u 19:38

KAKO je bedno danas izgledala poseta Đukanovića Hrvatskoj, započinje Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta saopštenje u kojem komentariše Milov boravak u Zagrebu.

ИСЛУЖЕНИ ДИКТАТОР ОТИШАО ЈЕ ДА МОЛИ И ДА СЕ ПОНИЖАВА: Вучуровићево реаговање на боравак Мила Ђукановића у Хрватској

Foto: V. K.

- Isluženi diktator otišao je da moli i da se ponižava, jer je, veli, država napadnuta od strane SPC, DF, Srbije, Vučića i, gle čuda, pomoć je potražio u Zagrebu - kaže Vučurović i dodaje:

- Podseća sve to na politički put Sekule Drljevića, koji je, nakon što je zbog izdaje oteran iz Crne Gore, utočište našao kod Anta Pavelića. Eto na koje je grane pao Đukanović, koji je, sudeći po rečima Zorana Milanovića, gotovo neplanirano banuo u Zagreb, molio da ga prime. Ali, nažalost, takva osoba je još uvek na najodgovornijim pozicijama sa kojih, svojim ponašanjem, bruka čitavu Crnu Goru. Na potrčka hrvatske politike je danas jedino podsećao predsednik DPS. Tu je našao saveznike protiv više od polovine Crne Gore - kazao je Vučurović.

- Zaista treba pasti vrlo nisko, ljudski i politički, da bi neko iz Crne Gore sebe sveo na igračku hrvatske politike. Navikli smo poslednjih decenija da Đukanović bude marioneta nekih značajnih centara moći, NATO ili SAD, za čiji račun je učestvovao u izdaji Crne Gore i bio saveznik u bombardovanju svoje zemlje, a sada svoj politički put završava kao poslušnik Hrvatske. To je sudbina onih koji su izdali svoj narod i opljačkali svoju državu, a koji očekuju da će neko hteti i uspeti da ih spasi od procesuiranja i odgovornosti. Bedno - zaključuje Vučurović.

 

BONUS VIDEO: Kako je pao Milo Đukanović?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna