I OVE godine, sedmi put po redu, na obali Crnog jezera održaće se "Green Montenegro international film fest".

Mile

27.07.2021. 16:31

On je hrvatske nacionalnosti koji zivi u Crnoj Gori. Sta kome nije jasno?Proterati sve sto je Srpsko. Da nece mozda pricati sa postovanjem o Srbima i srpskoj crkvi. Sada samo da neko kaze da je Crna Gora gradjanska i da nacionalnost nije bitna....

kekec

27.07.2021. 17:22

pardon, pitam jer film nisam gledao, ali sam procitao vrlo dobre kritike, zasto je u republici srpskoj i srbiji taj film zabranjen? ako je "falsifikat" kako vi kazete, to nije razlog da ga oni srbi koji to zele pogledaju i izraze svoj stav, a ne da im nekakva cenzorska komisija to odredjuje!

Sukrija

27.07.2021. 17:36

Marunovic je plitak covek,bez kreacije i kreativnosti.."Glumi" umetnika i reditelja ali to je samo poza..Lojalnost korumpiranoj i nedemokratskoj 30-togodisnjoj vlasti Eskobara Britve Dukanovica ispoljava svojom mrznjom prema 30% gradana Crne Gore nazivajuci ih pogrdnim imenima pokazujuci ucmalost svoje duse provincijske..Djeluje kao "jedinac"..ocu reci razmazen i osion..Umjetnicki dometi..prazan papir..duplo golo..nista..

Tamo daleko

29.07.2021. 01:28

Srbi upamet se jer ovi potkupljeni vampiri iz regiona ne miruju. Anti-srpstvo (kao i rusofobija) je unosan biznis na Balakanu, cveta najvise u prestonici: Ceda, Canak, Natasa, Biserko, Marinika...lista je predugacka. Kradu nam istoriju, jezik, proslost, Teslu, podmecu zlocine, klevecu dok kupuju nekretnine po Srbiji. Trajno zabraniti ulaz u RS i Srbiju jeftinim placenicima, procesljati ko su im prijatlelji, deca rodbina.