EPILOG KRVAVOG NAPADA U STAROM GRADU: Državljanin Srbije dobio krivičnu prijavu zbog pokušaja ubistva

M. S.

25. 07. 2021. u 10:46

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo ubistva u pokušaju, kriminalistička policija Centra bezbednosti Budva podnela je Višem državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv državljanina Srbije Nikole Tirkajla (21), iz Beograda, koji je nakon kriminalističke obrade uz prijavu predat tužilaštvu.

ЕПИЛОГ КРВАВОГ НАПАДА У СТАРОМ ГРАДУ: Држављанин Србије добио кривичну пријаву због покушаја убиства

Foto: Uprava policije Crne Gore

On se sumnjiči da je u noći između petka i subote pokušao da u jednom lokalu u Starom gradu u Budvi ubije meštanina Daniela Čokovića (23), nanevši mu nožem više ubodnih rana u predelu stomaka.

Zbog učešća u tuči, krivične prijave podnete su Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv državljanina Nemačke Luke Turkovića (22) iz Manhajma, kao i protiv Uroša Radovića (20) iz Beograda i Stefana Barovića (21) iz Čačka.

Sumnja se da su oni tukli Čokovića, dok mu je Tirkajlo nanosio povrede nožem.

Kako je saopštila Uprava policije, u prvom satu subote, policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede.

- Policija je odmah izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i izvršila pretragu terena. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih dela pravovremenom reakcijom sprečile su bekstvo osumnjičenog. Na licu mesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Budvanska policija je prikupila podatke od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevici i svedoci. U slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice čiji su pripadnici pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je krivičnom delu prethodnio verbalni i fitički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu, saopštila je policija povodom krvave tuče u Budvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)