KRIVOKAPIĆ NE REGISTRUJE DA MU JE NAJVEĆI SPORTISTA PLANETE U ZEMLJI Medojević: "Da sam premijer, odmah bih Novaku dao državljanstvo"

V.K.

17. 07. 2021. u 18:35

NAŠ Krivi premijer, koji verovatno nije ni fizičko radio u školi, ide na otvaranje OI u Tokiju, ali ne registruje da mu je najveći sportista planete tu u Crnoj Gori, poručio je predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

КРИВОКАПИЋ НЕ РЕГИСТРУЈЕ ДА МУ ЈЕ НАЈВЕЋИ СПОРТИСТА ПЛАНЕТЕ У ЗЕМЉИ Медојевић: Да сам премијер, одмах бих Новаку дао држављанство

Nebojša Medojević, Foto DF

- Ja da sam premijer, odmah bi Novaku, supruzi, deci, ocu, majci, braći dao crnogorsko državljanstvo i pasoše, besplatni plac za kuću gde god hoće u Crnoj Gori, besplatne lokacije za svoju tenisku akademiju, punu podršku za organizaciju teniskih turnira u Crnoj Gori, saopštio je Medojević.

- Najveći sportista svih vremena, ultimativni Bog tenisa, posle trijumfa na Vimbldonu, dolazi u Crnu Goru. Na Sveti Stefan, u Budvu, Herceg Novi. To bi u svakoj zemlji na svetu bila top vest. Svi državnici, gradonačelnici, mediji bi se otimali za sekund vremena najvećeg sportiste sveta. Novak je svoj odnos prema zemlji svojih predaka, svojih korena pokazivao više puta. Od svih glamuroznih destinacija sveta on je za svoje venčanje izabrao Crnu Goru i Sveti Stefan. Danas kada je na vrhu sveta, on opet dolazi u Crnu Goru!

- Da li iko iz ove j…. vlasti zna šta to znači? Kakav je to besplatni globalni marketing i promocija. Ako je  već Novak, vaspitavan od svojih roditelja da je Crna Gora i njegova država, zašto mi ne bi rekli da je i Novak Đoković i njegova porodica NAŠI. Zašto i mi ne bi bili ponosni da je jedan od NAŠIH, poreklom iz Jasenova polja, najbolji sportista sveta svih vremena!

- Ja sam ponosan i svaki njegov uspeh doživljavam i kao uspeh Crne Gore i Crnogoraca. Lično, Novak mi vraća izgubljeni osećaj o viteškim, hrabrim, ponosnim, nepobedivim Crnogorcima sa Carevog Laza, Vučjeg Dola, Grahovca, Čeva, Mojkovca…. Samo da pusti brkove i obuče crnogorsku nošnju… Samo jako. Osvoji zlato u Tokiju. Crna Gora je zvanično još u ratu sa Japanom! - rekao je na kraju Medojević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije