"CRNA GORA PREŠLA IGRICU": Oštra poruka Bečiću i Krivokapiću - Ne može se u Evropu sa krvavim rukama komunističkog režima!

V. K.

10. 07. 2021. u 10:40

ALEKSA Bečić i Zdravko Krivokapić danas slave komunističkog diktatora i zločinca Josipa Broza koji je bez suda i suđenja pobio stotine hiljada nevinih ljudi, samo zato što nisu bili komunisti, izjavio je lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

ЦРНА ГОРА ПРЕШЛА ИГРИЦУ: Оштра порука Бечићу и Кривокапићу - Не може се у Европу са крвавим рукама комунистичког режима!

Foto: Skupština CG/Tanjug/Marina Maksimović/Tanjug/Arhiva

- Crna Gora prešla igricu. Krug je zatvoren! Đukanović je početkom 90-ih predlagao referendum o uvođenju višepartijskog  sistema, zalažući se za očuvanje komunizma. Da Crna Gora bude ostrvo komunizma, klicao je mlađani član CK. Danas je to milijarder koji je opljačkao i opustošio svoje “ostrvo komunizma" - dodao je on.

Medojević im je poručio da podignu spomenik u centru Podgorice, njaomiljenijem i najvoljenijem gradonačelniku, humanisti i dobrotvoru Nešu Šćepoviću koga je narod prozvao “sirotinjska majka” i čije kosti leže u nekoj od jama u Sloveniji.

- Vratite njegovim naslednicima privatnu imovinu koju je čestito sticao svojim poštenim radom, a koju su mu komunisti oteli! Ne može se, drugovi i drugarice, “evropljani” u Evropu, sa krvavim rukama zločina komunističkog režima. Poklonite se nevinim žrtvama od Zidanog Mosta do Kolašina. Osudite zločine protiv političkih neistomišljenika. Rehabilitujte te mučenike - napomenuo je on.

Medojević je podsetio da  po jamama Slovenije leže kosti preko 15.000 naših ljudi, koje su zločinci pobili bez milosti i bez krivice.

- Pomislite li da je i njihova krv crvena kao marame kojima slavite zločin. Neljudski je, licemjerno, nehrišćanski osuđivati zločin u Srebrenici, a slaviti zločine na Zidanom Mostu. Zločin je zločin. Ubica je ubica. Žrtva je žrtva. Ne postoje naši i njihovi zločini! Savremena Evropa je utemeljena u hrišćanskim vrijednostima. Savremena Evropa je osudila i nacizam i komunizam kao zločinačke ideologije 20-og vijeka. To će vam, drugovi i drugarice, danas reći i Merkel i Orban i Džonson i Salvini i Kacinski i mnogi evropski lideri - naglasio je on.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu