PREDSEDNIK Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta i doskorašnji poslanik u Skupštini Nebojša Medojević poručio je da je Zdravko Krivokapić teško ponizio crkvu i da je zaslužio ekskomunikaciju kao i poslanici i funkcioneri DPS-a.

Komentari (6)

rajaram

16.07.2021. 09:11

@Kruskoo - Medojevic je dosadio i Bogu i narodu, stvari idu na bolje, svakim danom(juce su npr promijenjeni direktori skola).. umjesto ovakve price, neka se dogovore i usvoje zakone o porijeklu imovine i lustarciji i slično, narodu je dosta isprazne price o Kosovu, EU, Nato paktu, Srebrenici itd.. Potez oko autoputa i zamjena bezobrazno loseg kineskog kredita za svaku pohvalu... Mandic Knezevic i Medojevic-polakote ljudi....osilili ste mnogo

Miro Markovic

16.07.2021. 00:29

На овај начин желим да подржим предлог великог патриоте србског рода, г-дина Медојевића. Нисам политичар и не желим да будем, али умем да поштујем политчаре као што су Медојевић, Мандић, Милан Кнежевић и сви чанови Демократског фронта. Да вас није Црна Гора би била још "црња".

Nazim

17.07.2021. 10:32

Krivokapicu ako je stalo do nekakve crkve onda je trebao da se drzi CPC, a ne tamo neke strane crkve, najiskrenije, pored Crnogorske Islamske zajednice sta ja ima da trazim u BiH ili u Turskoj, ako covjek ne voli svoje nemoze ni tude ,a sto se tice ovog Medojevica, on je svakad bio mutivoda, da ima imalo ponosa odrekao bi se politike jer se u njoj nikad ostvario nije.