OBJAVLJEN SNIMAK DRAME NA ALTINI: Deca se igraju, iz crnog automobila ih posmatraju, pa im prilazi žena (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2021. u 20:21

NA snimku sa nadzorne kamere koja je pokrivala deo ulice gde su se igrala deca u Altini prošle nedelje vide se dečaci koji se igraju i crni automobil koji je u njihovoj blizini stajao dva sata.

ОБЈАВЉЕН СНИМАК ДРАМЕ НА АЛТИНИ: Деца се играју, из црног аутомобила их посматрају, па им прилази жена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iz auta je posle nekoliko sati izašla žena koja je pričala s decom, dala im novac i pokušavala da ih nagovori da uđu u kola. Roditelji iz ovog dela Zemuna su u strahu jer nisu sigurni šta je žena htela od dece.

Srećom, tu je bilo i starijih dečaka, pa niko od mlađih nije ušao u kola.

Kako je ranije rekao jedan od očeva dece koja su se igrala i koji je i alarmirao policiju, žena je dala iskaz u policiji. Prema njegovim rečima, naš zakon ne prepoznaje takvu situaciju kao opasnu, a žena će, najverovatnije, ostati nekažnjena.

Motivi koje je imala ostaju nejasni. Decu je zvala da uđu u automobil da se ugreju, da popiju sok, jednom od njih je dala novac, a kako se vidi na snimku, vozila je i trotinet jednog od njih.

- Tu je bilo sedmoro dece raznih uzrasta. Taj auto je stajao dva puna sata parkiran naspram njih i ništa se nije dešavalo. Oko 20 sati je dvojici najmlađih prišla žena, to su bili moj sin koji je drugi razred i njegov drug iz odeljenja... Prišao im je i moj srednji sin i sve vreme bio tu.

Ona nije bila neprijatna... Ali u jednom trenutku je počela da priča da je jako tužna, da ima neku tužnu priču, jer joj je preminuo prjatelj i sada je sa jednim Turčinom tu. U nekoliko navrata im je rekla "Ajde, dođite na sok, 'ajde da se ugrejete, da se provozamo malo".

To je sve priča koju su mi ispričala deca, ja nisam bio tamo - ispričao je  Nebojša, otac dvojice dečaka koji su se igrali.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024