POKUŠANA OTMICA DECE NA ALTINI: Muškarac i žena vrbovali mališane pola sata, važno upozorenje za sve roditelje kruži "Fejsbukom"(FOTO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:00

NA društvenoj mreži "Fejsbuk" kruži važno obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece.

ПОКУШАНА ОТМИЦА ДЕЦЕ НА АЛТИНИ: Мушкарац и жена врбовали малишане пола сата, важно упозорење за све родитеље кружи Фејсбуком(ФОТО)

Foto: D.N.

Kako navodi jedan od roditelja čije je dete vrbovano, reagovala je i policija.

- Crni "pežo 508" PA tavlice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se "ugreju" i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa. Velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno. Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali. Ime joj je Sanela i njena fotografija je u prilogu. Ako neko ima informaciju o njoj neka odmah obavesti MUP Zemun ili mene preko FB - stoji u objavi korisnika "Fejsbuka".

Foto: Facebook

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!