POSLEDNjIH dana, a ponovo i večeras u Beogradu se oseća neprijatan miris u vazduhu i to u gotovo svim delovima grada. Građani kažu da je miris nepodnošljiv. Smrad u vazduhu je poslednjih dana toliko jak da štipa za oči.

Komentari (9)

Lady

30.07.2020. 07:51

@Nemanja Nikolajevic Treci - Treba da se bave i menjanjem ulica, ali kanalizacija je ogromna sledeca tema kojom treba da se pozabave. Ne samo zbog smrada nego grad raste a fi vekalnih odvoda je maliii!...i

Dragan

29.07.2020. 23:38

Pa dokle će gradjani morati da čekaju na fabriku prečišćavanja fekalija i otpadnih voda? Ja bih savetovao da gradonačelnik i njihova služba umesto da se bave menjanjem imena ulica da počnu da rade nešto konkretno dobro za gradjane.

Milo

29.07.2020. 23:40

U 21 veku jos nisu izgradili kanalizaciju na levoj obali dunava koje le prvo naselje krnjaca udaljena do konja kneza mihajla 7km i 400metra tugaaaaaaaaaaaa

Ljiljana Oliver

30.07.2020. 08:08

1858 godine u Londonu: Kad se loš miris is kanalizacije koja se slivala u reku Temzu počeo da širi pored Engleskog Parlamenta koji više zbog smrada nije mogao da radi, tad su se “setili” u Engleskoj kako da rese problem. Do tada ih nije bilo briga... “On 11 June 1858 the parliamentary record stated that: Honourable Gentlemen sitting in the Committee Rooms and in the Library were utterly unable to remain there in consequence of the stench which arose from the river”

sale

30.07.2020. 08:15

Opet bacaju govna po njivama oko Beograda i to je to kakve reke i kakvi crni vodostaji, zabranite im to i gotovo nek bacaju azotna djubriva a ne stajsko .

Banaćanin

01.08.2020. 17:10

@sale - @sale Nije problem u stajskom djubretu na njivama oko grada, već u tome što se kanali, potoci i potočići koji se ulivaju u Savu i Dunav ne čiste. Primer: Kroz Leštane prolazi potok ili rečica čije korito je regulisano i betonom uredjeno, ali mulj i otpaci koji su doprli u taj potok niko ne čisti. A njive oko grada i pre desetak i sto godina su djubrena stajskim djubretom pa se nije osećao smrad.

Ljubisa Cvetkovic

30.07.2020. 18:39

Vlasnik sam patenta koji bi trebao da podigne nivo civilizacije. Radi se o uredjaju koji nam mokracu i izmet odvojeno i spakovano stavljaju na raspolaganje kao vredne proizvode(djubrivo energija). Problem je sto danasnja civilizacija nija na tom nivou da taj proizvod stavi u upotrebu a inovatori kao posteni i pametni ljudi se u istoriji covecanstva nisu tako malo cenili kao danas i jos uvek se na krst razapinju. Da jos napomenem da pomenuti uredjaj sprecava sirenje neprijatnog mirisa u prostoriji gde se nalazi a posto fekalije upakovane napustaju prostoriju uredjaj ostaje potpuno sterilan i nije mu potrebno nikakvo ciscenje. Obracanje vladi nije urodilo plodom tako da ce biti sigurno izradjeni neki uredjaji za preciscavanje a moj sistem ce kada bude izasao na videlo izazvati smeh i cudjenje na kojem nivou je danasnji "civilizovan" covek.