OPET NAPADNUTI RADNICI: JKP "Gradska čistoća" će preduzeti sve mere da zaštiti svoje zaposlene

B.B.

14. 05. 2024. u 14:58

DVA radnika JKP "Gradska čistoća" napadnuta su noćas u toku radne smene, a jednom od njih nanete su lakše telesne povrede.

ОПЕТ НАПАДНУТИ РАДНИЦИ: ЈКП Градска чистоћа ће предузети све мере да заштити своје запослене

Foto P. Milošević

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, grupa nepoznatih mladića napala je vozača specijalnog vozila za pražnjenje podzemnih kontejnera S.S. i nanela mu lakše telesne povrede u predelu nosa, i komunalnog radnika S.M. kome su uputili uvrede na nacionalnoj osnovi.

Navodi se da su počinioci pobegli sa lica mesta, a pripadnici MUP-a su u brzom roku izašli na teren i obavili uviđaj, dok je ekipa Hitne pomoći u najbržem roku sanirala povrede nosa vozača S.S.

Preduzeće će preduzeti sve neophodne zakonske mere kako bi zaštitilo svoje zaposlene, i neće tolerisati niti jedan vid nasilja, navodi se u saopštenju i apeluje na građane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika i vozača koji su vrlo često meta napada, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)