ZBOG VELIKOG ODZIVA: Besplatni pregledi do 18. avgusta

B.B.

04. 08. 2023. u 17:14

ZBOG velikog odziva i interesovanja "Kućica zdravlja" , na najprometnijem mestu na Vračaru, na platou kod Kalenić pijace, ugao ulica Krunske i Kursuline, nastaviće da prima pacijente na besplatane preglede do petka 18. avgusta, od 8 do 15 časova.

ЗБОГ ВЕЛИКОГ ОДЗИВА:  Бесплатни прегледи до 18. августа

Opština Vračar


Tim stručnjaka Doma zdravlja "Vračar" će biti na raspolaganju svim građanima koji žele da provere svoje zdravstveno stanje."Planom rada" su predviđeni dani - za penzionere, za prevenciju očnih bolesti, prevenicju kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i porodični i dan namenjen ženama. Sugrađani su, između ostalog, moći da izmere pritsak, šećer u krvi, urade ultrazvuk abdomena, dojke, krvnih sudova vrata, štitne žlezde ,EKG, pregdle oftamologa, očnog dna, odrede dioptriju...
Opština je podržala inicijativu građana, pa se u okviru pregleda koji obuhvataju prevenciju dece i omladine "Family day", pored pregleda fizijatra i stomatologa, obavlja i specijalistički pregled pedijatra.

Opština Vračar

Tekst potpisa


-  Nastavljajući tradiciju započetu tokom protekle zime, kada su se vikendima organizovali preventivni pregledi u zgradi Doma zdravlja, sada je kroz pridruživanje projektu "Kućica zdravlja", omogućeno svim građanima da obave različite preglede bez zakazivanja i plaćanja - kaže Miroslav Dmitrović, direktor Doma zdravlja "Vračar". - Ovim aktivnostima se Dom zdravlja "Vračar" približio građanima, omogućio veću dostupnost zdravstvenih usluga i potrudio da podigne svest o zdravim načinima života i značaju redovne kontrole zdravlja. Zahvaljujem se opštini Vračar na saradnji i podršci u ovoj značajnoj akciji.

Opština Vračar

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)