NASTAVNICI ruskog jezika Borki Milošević dvojica učenika Osnovne škole "Branko Radičević" u surčinskom naselju Progar namerno su izazvala asmatični napad, pošto su pre njenog časa učionicu isprskali dezodoransom.

Komentari (19)

Nikola

29.03.2023. 21:56

Од када имамо "тимове" у школама , никада горе није било! Школски систем је једна нула.

Radikalno na bandite

29.03.2023. 22:31

Ужас! Какву ово децу, људе, гајимо? Ово су први кораци ка злу, ка криминалу, ка бескрупулозним убицама... Вратимо децу, младе, што пре природи! Вратимо их домаћим животињама, воћкама, које расту под нашим небом, оплеменимо њихове душе... Очигледно да их бетон и стадиони неће начинити људима, достојним своје породице, свога друштва, своје отаџбине... Радикални захвати једино помажу! Младост, која хода са слушалицама у ушима, са "паметним" убицом у рукама, и не чује лист на ветру, лет и цвркут птица, осуђена је на пропаст. Казне, и то драконске! Избацити из школе, па нека плаћа испите да би завршио основну! Презаштићена деца постају и духовни, и физички богаљи!

Ana

30.03.2023. 01:41

To je mentalno bolesno dete, psihopata. Pod hitno na posmatranje jer takvi postaju serijske ubice! Nemojte posle da se pravimo da niko nije mogao da predvidi da ce biti ubica.