SAMO dva dana pošto je osvanuo na zidu ispod Brankovog mosta, vandalima je trebalo da prefarbaju mural sa likom novinarke Darje Dugine, ćerke ruskog filozofa Aleksandra Dugina, koja je poginula u atentatu minulog vikenda.

Dusan

27.08.2022. 06:55

Ako se secate ( neznam da li ste objavili),, upravo sam skrenuo paznju na to, da ce opet neke Aide,Kandicke, itd.da naruse mural...osrnave, brukaju Srbiju...Boze,zar ne mogu nase sluzbe da otkriju,uhapse i " debelo" osude taj vandalizam,dodao bih jos,izdajnicki!

buki

28.08.2022. 13:40

@Pajo - Mlada, pametna, vredna devojka pred kpjom je bio život i to znaju oni koji su mural napravili, a ko su oni koji uništavaju tuđ rad dajući na znanje kako podržavaju teroristički čin ubistva ove nevine devojke? Zar se ne plašite da takvi koji su podržali terorizam mogu doći u kontakt sa našom decom i ne daj Bože preneti im tu opaku bolest?

Penzionet

27.08.2022. 13:27

Srbijo reaguj. Ovo ne ide na dobro. Skidaju zastave, farbaju zastave, farbaju Ratka Mladića. Sad i ovo. Isteraj ovo iz zemlje, neka idu u bilo koju državu u našem okruženju i rade to isto,bili bi već proterani iz zemlje.