PREDSEDNIK SURČINA OBIŠAO RADOVE: Uređuje se fasada OŠ "Stevan Sremac"

Милица Шкорић
Milica Škorić

31. 03. 2022. u 16:11

PREDSEDNIK opštine Surčin Stevan Šuša obišao je juče sve građevinske radove koji se izvode na teritoriji ove lokalne samouprave i tom prilikom posetio i radnike koji uređuju spoljašnjost OŠ "Stevan Sremac" u Dobanovcima.

ПРЕДСЕДНИК СУРЧИНА ОБИШАО РАДОВЕ: Уређује се фасада ОШ Стеван Сремац

GO Surčin

On se uverio da radovi teku predviđenom dinamikom i dao par predloga i sugestija kako bi spoljašnjost škole izgledala još reprezentativnije. Neimari trenutno izvode radove na fasadi ovog objekta, koji je ranije bio u izuzetno lošem stanju. Ova osmoletka početkom ove godine prešla je na grejanje na gas, pa će ovom rekonstrukcijom dobiti potpuno nov izgled.

Majstori su svakodnevno na terenu, a ceo posao bi, ukoliko posluži lepo vreme, uskoro mogao da bude kompletno završen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽITELJI RAKOVICE, SPREMITE ZALIHE VODE: U ponedeljak suve česme u ovim ulicama