PARKING BESPLATAN, VOŽNJA KAO NEDELJOM: Samo u subotu, 1. januara biće sve zatvoreno, osim dežurnih apoteka i Glavne pošte

J. D.

31. 12. 2021. u 09:21

TOKOM proslave novogodišnjih praznika, sve linije javnog gradskog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje i to sve do utorka.

ПАРКИНГ БЕСПЛАТАН, ВОЖЊА КАО НЕДЕЉОМ: Само у суботу, 1. јануара биће све затворено, осим дежурних апотека и Главне поште

Foto N. Fifić

Besplatno će biti i parkiranje u zoniranim delovima grada, od subote do ponedeljka. Garaže će raditi po standardnom režimu, kao i služba za prenos vozila.

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, kao i ranijih godina, 1. i 2. januara primati kupce 24 časa: u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

Sve prodavnice i tržni centri biće zatvoreni u subotu, dok će od 2. januara raditi po uobičajenom radnom vremenu. Prvog dana Nove godine biće zatvorena i većina zelenih pijaca, skraćeno do 14 časova će raditi samo tržnice "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac".

U subotu, 1. januara, dežuraće samo Glavna pošta, dok će narednog dana biti otvoreni šalteri ekspoziture u Savskoj ulici, TC "Stadion", "Novi Merkator", "Big fešn" i u "Šopiju" u Borči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a