NESTAO TINEJDŽER U BEOGRADU: Vojin roditeljima rekao da ide kod devojke - od tada mu se gubi svaki trag

Novosti onlajn

30. 12. 2021. u 13:53

MLADIĆ Vojin Baškot (17) nestao je pre dve noći u Beogradu, i za njim intenzivno tragaju policija, porodica i prijatelji.

НЕСТАО ТИНЕЈЏЕР У БЕОГРАДУ: Војин родитељима рекао да иде код девојке - од тада му се губи сваки траг

Foto: Printskrin Instagram

 Vojin je nestao 28. decembra, navodno, nakon škole. Vojin je nestao 28. decembra, navodno, nakon škole, piše Blic

Roditeljima je rekao da ide da se vidi sa devojkom, da je sa njom, ali se sa njom, međutim, nije video te večeri. Telefon mu je isključen.

Kako se navodi, Vojin je porodici rekao da ide kod devojke, ali tamo nije stigao. Dečak je visok je 170cm, a poslednji put se javio pre više od 24 sata.

Vojinov drugar takođe je podelio apel na društvenim mrežama uz informacije da je Vojin atletičar Partizana i da je nestao prekjuče posle škole, a da je roditeljima prethodno javio netačne informacije o svom kretanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!