AKO ste ovog jutra planirali da se zaputite u centar grada, morate da znate da su mnoge linije Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) izmenjene kao i da nekoliko ključnih ulica će biti ili je već zatvoreno za saobraćaj, među njima Most na Adi, Bulevar Nikole Tesle.

Komentari (3)

Pitanje Vesiću

19.09.2021. 08:39

Ima li nade za obične ljude da jedan vikend ili radni dan odžive normalno, da nešto nije blokirano, zatvoreno, da ne moramo ceo život da se povijamo i prilagodjavamo gejevima, taksistima, raznim stupidnim radovima i blokadama,ima li? Kako da živimo mi što nigde ne pripadamo i nećemo da pripadamo? Što nas partije ne zanimaju. Samo iole normalan život i saobraćaj.

Soko

19.09.2021. 09:35

Nije mi jasno zašto su stanovi u Beogradu tako skupi.Takoreći svaki dan građani imaju problem slobodnog kretanja zbog nekakvih ludaka i njihovih demonstracija.Valjda će građani svih gradova shvatiti da je seoska idila u prednosti na gradsku džunglu.

Noname

19.09.2021. 11:06

Ma da, sve može da se desi i održi, čitav grad da se okrene naglavačke, al' klinci u školi moraju da budu "maskirani", prebacivani na online da se bolje zaglupe... Dakle, strašno