OVDE JE UBIJEN STEFAN: Potresne scene na Karaburmi - Građani ne odustaju od borbe za pravdu i hapšenje bahatog vozača (FOTO/VIDEO)

A.V.

23. 07. 2021. u 12:37

VELIKI broj građana i dalje je okupljen na Karburmi na mestu gde je nastradao Stefan B.

ОВДЕ ЈЕ УБИЈЕН СТЕФАН: Потресне сцене на Карабурми - Грађани не одустају од борбе за правду и хапшење бахатог возача (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: A.V.

Revoltirani građani bkokirali su ulicu Marijane Gregoran i saglasni su da neće odustati od protesta dok se ne sprovede pravda i vozač uhapsi.

Foto: I.M.

 

Za večeras u 19 časova najavljuju masovnije okupljanje i pozivaju sve građane da im se pridruže.

Komšije i dalje pale sveće i ostavljaju cveće i slatkiše pored mesta gde je nastradao Stefan.

Foto: A.V.

 

Građani su pokrenuli i peticiju koju je do sada potpisao veliki broj ljudi.

 

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu jutros je uložilo žalbu KV veću Prvog osnovnog suda na odluku o tome da Lazar G., vozač sitroena koji je pokosio oca i dvoje dece na Karaburmi da se brani sa slobode, potvrđeno je "Novostima" u ovoj instituciji.

Tužilaštvo i dalje instistira na pritvoru, pre svega zbog težine krivičnog dela kao i ranije osuđivanosti Lazara G. zbog istog. Takođe i zato što je posle izazavane nesreća napustio lice mesta, nije pružio pomoć povređenima i pokušao je da prikrije delo.

Iz Tužilaštva će, kako kažu, nešto kasnije izdati i zvanično saopštenje.

Otežavajuća okolnost u celom slučaju je to što je jedan od nastradale braće preminuo i što je došlo do velikog uznemirenja javnosti zbog ovog događaja, a pre svega puštanja na slobodu bahatog vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)