Aleksandar Ilić

Aleksandar Ilić

Biografija

U periodu od 2014. do 2015. godine radio kao dopisnik "SOS" televizije iz Niša, a kao član PR tima fudbalskog kluba "Radnički" od 2015. do 2021. godine. Od 2018. godine radio je na portalu "Hotsport", čiji je urednik bio od juna 2020. godine. Od 1. septembra 2020. godine zaposlen je na portalu "Novosti" kao novinar sportske rubrike.
Dobitnik je godišnje nagrade "Novosti" povodom 70. rođendana lista, za rad na portalu, kao novinar sportske rubrike u 2023. godini.

U OKVIRU SVESRPSKOG SABORA: Ministar Gajić i Ministarka Čabrić obišli radove na izgradnji Nacionalnog stadiona (VIDEO)

U OKVIRU SVESRPSKOG SABORA: Ministar Gajić i Ministarka Čabrić obišli radove na izgradnji Nacionalnog stadiona (VIDEO)

Beograd će 8. juna 2024. biti domaćin centralne proslave Svesrpskog sabora koji se organizuje po dogovoru predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Ova svečanost u prestonici biće svojevrsna potvrda jedinstva srpskog naroda, uz uspostavljanje saradnje na svim nivoima. Dan će početi molebanom u Hramu Svetog Save, a nastaviće se susretima predsednika, vlada, privrednika, kao i predstavnika različitih udruženja, sportskih i kulturnih institucija Srbije i Republike Srpske.

07. 06. 2024. u 20:31

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo

"NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST!" Slobodan Vojinović otkriva za "Novosti" šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo

Najbolji teniser planete Novak Đoković povredio je meniskus tokom meča sa Franciskom Serundolom, a pred susret sa Kasperom Rudom uradio je ono što retko radi - povukao se sa turnira. Dan kasnije bio je i operisan. U razgovoru za "Novosti" direktor teniskog kluba Crvena zvezda i iskusni teniski trener, Slobodan Vojinović dao je svoj pogled na sve što se u Parizu dešavalo.

06. 06. 2024. u 20:17