UGURAO PODOBNOG SRBINA NAMERNO GAZEĆI SVOJ USTAV: Za izbor novog člana u tzv. vladi Kosova bilo neophodno glasanje u parlamentu

UGURAO "PODOBNOG" SRBINA NAMERNO GAZEĆI SVOJ USTAV: Za izbor novog člana u tzv. vladi Kosova bilo neophodno glasanje u parlamentu

IMENOVANJEM Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti grubo je prekršio sopstveni ustav i prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. A tog akta se slepo drži kada traži alibi da ne formira Zajednicu i kada u dokumentu kojim konkuriše za članstvo u EU hvali najviši pravni akt, tvrdeći da "daje jedne od najnaprednijih garancija manjinskih prava na evropskom kontinentu".

03. 12. 2022. u 08:00

GOLODOMOR: Motivi Nemaca u ovoj priči su sasvim jasni i - providni

GOLODOMOR: Motivi Nemaca u ovoj priči su sasvim jasni i - providni

DA je tridesetih godina prošlog veka u SSSR-u pomrlo od gladi više od sedam miliona ljudi odavno se zna. U svakoj enciklopediji i u brojnim publikacijama je sve podrobno opisano. Pitanje je samo kolika je bila krivica Staljinove surove politike i kolektivizacije na selu, a koliko nerodnih godina i slabe žetve.

03. 12. 2022. u 07:00

ISTORIJA VELIKE MRŽNJE MALIH RAZLIKA: Antisrpska koalicija kao politička osnova druge Jugoslavije

ISTORIJA VELIKE MRŽNJE MALIH RAZLIKA: Antisrpska koalicija kao politička osnova druge Jugoslavije

MORAMO da znamo šta nam se događalo, a to znači i zašto i kako, da bismo razumeli šta nam se događa danas, šta nam se događa zapravo, a onda i dalje - šta će nam se događati. To nije nimalo jednostavno kako na prvi pogled izgleda. Jer, naša istorija koju smo učili u školi bila je lažna, a prava istorija - skrivena i falsifikovana. Naročito ova novija, čiji smo svedoci i očevici, učesnici i saučesnici, prevareni i obmanuti, naivni i zavedeni, zbunjeni i razočarani, takoreći sluđeni i izbezumljeni.

02. 12. 2022. u 19:18

FELJTON - ZARAŽENIM ĆEBADIMA DESETKOVALI INDIJANCE: Biološko ratovanje primenjeno je i u osvajanju američkog kontinenta

FELJTON - ZARAŽENIM ĆEBADIMA DESETKOVALI INDIJANCE: "Biološko" ratovanje primenjeno je i u osvajanju američkog kontinenta

NE verujem da još ima nekog na svetu ko nije čuo za činjenicu da su rani evropski doseljenici u Sjedinjenim Američkim Državama, u sukobima oko ogromnih prostranstava zemlje, sa starosedeocima američkog kontinenta („indijancima“), pored ogromne vojne i oružane premoći, koristili i svojevrsno „biološko oružje“. O čemu se radi?

02. 12. 2022. u 18:00

BRNABIĆ PORUČILA N1: Crtanje mete Radi Trajković i Nenadu Radiću? Šta ćemo sa Danilom Vučićem kome vi crtate metu na čelu godinama?

BRNABIĆ PORUČILA N1: Crtanje mete Radi Trajković i Nenadu Radiću? Šta ćemo sa Danilom Vučićem kome vi crtate metu na čelu godinama?

Premijerka Ana Brnabić danas je ponovo morala da podseća “nezavisne” medije ko su šampioni crtanje mete ljudima u Srbiji, s obzirom na to da su od sinoć izrazili veliku zabrinutost za novopečenog ministra u Vladi Aljbina Kurtija Nenada Radića i njegovu specijalnu savetnicu Radu Trajković, dok sina predsednika Srbije godinama napadaju na najgori način.

02. 12. 2022. u 16:19