IZABRANA MIS TURIZMA SRBIJE: Za laskavu titulu borilo se 17 devojaka, kruna otišla u Niš (FOTO)

G. Novaković

petak, 09. 11. 2018. u 00:11

ИЗАБРАНА МИС ТУРИЗМА СРБИЈЕ: За ласкаву титулу борило се 17 девојака, круна отишла у Ниш (ФОТО)

Foto: T. Ć. Pobednica Sara Mitić

Osmehom i vitkim stasom, pokušale su da uvere da su baš one zaslužile da budu na vrhu. Ovo su imena pobednice i pratilja

U AZARO klubu Jezero, u četvrtak uveče je održan izbor za Mis turizma Srbije. Devojka koja će narednih godinu dana imati krunu je Sara Mitić iz Niša. Titulu prve pratilje ponela je Tamara Korać iz Kraljeva, dok je druga pratilja Maja Hutalarović. Žiri je odlučio da Mis šarma bude Svetlana Zajac iz Inđije, a najfotogeničnija ove godine bila je Milica Dujaković. Titulu Miss interneta Večernjih novosti ponela
je Dijana Radojičić iz Zemuna.

Nova mis predstavljaće Srbiju na takmičenju u aprilu u Zagrebu.

U prvom takmičarskom nastupu, 17 najlepših devojaka naše zemlje pokazale su izvajana tela. One su u kupaćim kostimima prošetale ispred žirija i pune sale gledalaca. Osmehom i vitkim stasom, pokušale su da uvere da su baš one zaslužile laskavu titulu.

Pauzu između dva nastupa prekratila je jedna od članica žirija, Merima Njegomir, koja je otpevala čuvenu numeru Ivanova Korita. Usledio je i nastup mladog harmonikaša Milana Milićevića.

Drugi takmičarski nastup pružio je devojkama i da bolje predstave sebe, da pokažu da je fizička lepota samo delić onoga sto buduća mis treba da ima. Osim što su prošetale u romantičnim, večernjim toaletama, odgovorile su i na pitanje na koji način bi predstavile Srbiju u svetu, ukoliko budu prve.

- Pokazala bih naše crkve, manastire, reke i planine. Mi smo zemlja pozitivnih ljudi, a ne samo zemlja na brdovitom Balkanu, svetu strana. Upoznala bih svet sa humanošću naših ljudi. Tako bih prikazala našu divnu Srbiju - rekla je Tamara Korać iz Kraljeva, studentkinja Pravnog fakukteta. Ona voli da piše, a bavila se plesom i glumom.

Prva pratilja Tamara Korać

Kako je kazala Sara Mitić iz Niša, ona bi zemlju iz koje dolazi predstavila kao i sebe - zemlju koja korača pravo ka svetu.

- Završila sam Pravni fakultet sa prosekom 10.0. Govorim pet jezika, bavim se plesom. Srbija je zemlja obrazovanih ljudi i svet to treba da zna. Odavde dolaze najbolji sportisti. To bih pokazala i dokazala - rekla je mlada Nišlijka.

Takmičarke su se usaglasile da osim lepote, pobednica izbora treba da ima šarm i harizmu, ali i fakultetsko obrazovanje.

Druga pratilja Maja Hutalarović

Učesnice ovogodišnjeg nadmetanja za ambasadorku lepote imale su priliku i da pokažu svoje talente, pa je žiri uživao u pevanju, glumi, recitovanju ali i u zvucima flaute jedne od takmičarki. Pred proglašenje pobednice nastup je imala i pevačica Ivana Jordan.

Mis šarma Svetlana Zajac

Mis fotogeničnosti Milica Dujaković

Mis interneta Dijana Radoičić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mića

09.11.2018. 16:10

Ako ovo predstvlja najvece lepotice Srbije, onda tesko nama na svetskom takmicenju, bicemo poslednji....

LOLO

09.11.2018. 21:11

Bravo Saro!!!! Nismo ni znali ko si, ali smo familijarno odlučili, jer si dipl. pravnik i nama si izgledala kao da imaš potencijal u daljem životu. Nas 8 je razgledalo fotografije, malo prokomentarisalo i odučili smo , večinom glasova da si ti ta. Srećno ti bilo.

BOGDAN

28.11.2018. 06:54

NITI JEDNA OD OVE NEKE POSTATI MAJKA I SVE REDOM KE DA ZAVRSE U INUSTRANSTVO GDE SE NOVAC ZARADI LAKSE .